Begravelse

Begravelsesbinderi med omhu og respekt

Blomsterne har stor betydning til en begravelse, da det er den sidste hilsen til afdøde. Hos Mimosa Blomster kender vi betydningen af at kunne give en smuk sidste hilsen, når man skal tage afsked med et afholdt menneske.

Blomster er et symbol på liv – de vokser op, blomstre og dør, ligesom et menneske gør det. Blomsterne har sin egen symbolik, som kan gøre din sidste hilsen unik og personlig, det er derfor en god idé at gøre sig overvejelserne omkring, hvilke blomster der er gode til en begravelse. Her kan vi selvfølgelig give dig den rådgivning, som du har brug for, når du skal vælge de rette blomster.

Alle vores begravelsesbinderier, f.eks. kranse, kistedekorationer og bårebuketter, er derfor bundet med ekstra omhu og respekt, og vi er meget omhyggelige med at lytte til de efterladtes ønsker. Skal buketten være traditionel eller utraditionel? Skal kransen være med eller uden bånd?

Kontakt os og mere om begravelsesbinderi

Du kan se vores udvalg af smukke buketter til begravelser her på vores webshop. Du er også velkommen til at kigge forbi vores butik i Hjørring, for at aftale nærmere omkring hvilken buket du ønsker. Vi har leveret mange personlige og smukke begravelsesbinderier til blandt andet Løkken og Lønstrup.